Naast de kerk bevindt zich het kerkhof met graven, een urnentuin en een strooiveld. De begraafplaats behoort tot de Hiëronymusparochie en valt onder de eindverantwoordelijkheid van deze parochie. Het beheer van de begraafplaats wordt uitgevoerd door de heer Gerard Wittenberg 06-15597919.
Het onderhoud van het kerkhof wordt verzorgd door vrijwilligers.

Kerkelijke Begraafplaats

Het kerkhof ligt er dankzij de inspanning van de tuingroep heel netjes bij. Familie dient zelf het graf/de steen en verdere plantjes te onderhouden. Er staan containerbakken voor groen en plastic afval. Overige grof vuil graag zelf mee te nemen.

Voorlopig is er nog voldoende plaats voor nieuwe familiegraven T.z.t. zal het oude gedeelte geruimd worden. Er zijn ook algemene graven.

Op de begraafplaats is een kapelletje, een urnenmuur en er zijn urnentuintjes.

± 20 jaar geleden is er een herinneringsmonumentje, moeder en kind, geplaatst voor het ongedoopte kind. Voorts is er een strooiveldje gerealiseerd.

Beheerders begraafplaats:  Gerard en Marijke Wittenberg 06-46625521 marijke_wittenberg@hotmail.com Administratie: secretariaat Hieronymusparochie

Zie voor het begraafplaatsreglement de navolgende link:  Begraafplaats model regelement. U kunt het reglement ook opvragen bij het secretariaat.