De Parochieraad wil al een aantal jaren een keer met alle vrijwilligers van beide kerkgemeenschappen en Zwaagdijk-West een bijeenkomst houden om haar waardering voor het vele werk dat Vrijwilligers in onze kerken doen, uit te spreken. Maar helaas, door de Corona moest de vorige geplande bijeenkomst, op 13 maart 2020, gecanceld worden omdat toen de eerste lockdown werd afgekondigd.

Nu is het dan eindelijk zo ver: zondag 18 september worden alle vrijwilligers van beide kerkgemeenschappen en Zwaagdijk-West uitgenodigd voor een gezellige bijeenkomst in de Hieronymuskerk. Het programma luid:

10.00 uur start met een feestelijke viering door pastor Alvaro, waar natuurlijk  alle parochianen welkom zijn.

Daarna, speciaal op uitnodiging, voor alle vrijwilligers van beide kerken:

Koffie/Thee, wat lekkers, wat leuks, een praatje, een drankje en een hapje.

De Parochieraad wil daarmee alle vrijwilligers van alle taakgroepen in onze kerken bedanken voor het vele werk dat wij samen verrichten om onze Kerken en haar activiteiten in stand te houden, om samen gemeenschap te zijn.

Kosters, secretariaatsmedewerkers, voorgangers, lectoren, misdienaars, bezoekgroepen, koren, themagroepen/liturgische groepen, Triduum, Avondwakegroepen, Oecumene, Tuin en onderhoudsgroepen, Technische groepen, Kerkbalans, Schoonmaakgroepen, bloemschikkers, gastvrouwengroep, communiegroep, vormselgroep, Verbindingsmedewerkers , websitegroep, communicatiegroep en al die vrijwilligers die regelmatig voor een of andere taak voor de kerk op pad zijn, iedereen is welkom!

Tot ziens op 18 september

Hans van Engen