Evenals voorgaande jaren is tijdens de jaarmarkt de St. Cunerakerk ook weer geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze open dag laten we via de beeldschermen films zien van de brand en de restauratie van onze kerk. Beelden die gemaakt zijn door Jaap de Haan en Jaap Meester, maar ook beelden van de uitzending van de KRO/RKK, “Tussen Kerk en Kroeg”.

Bij goed weer is er hoog waarschijnlijk weer de gelegenheid om vanaf de omloop te genieten van de prachtige omgeving. In de kerk zullen we meer informatie geven over de beelden in de zijbeuken, de muurschildering boven het priesterkoor e.d. Tevens is er de gelegenheid om de geheel opgeknapte “Kajuit” te bezichtigen. Op het plein naast de kerk is er weer ruimte om “gratis” uw fiets te stallen.

Graag tot ziens tijdens de open dag.