Aangezien de “kajuit” niet meer werd gebruikt door de kajuitgroep werd er gezocht naar een andere bestemming. Alvaro had al eens aangegeven dat hij daar op dinsdagmorgen de viering wilde gaan houden.

Sinds kort is de “kajuit” helemaal opgeknapt door de klussengroep.

Wat niet meer van toepassing was is verwijderd, het geheel is voorzien van een nieuw verfje en er is nieuw isolatieglas aangebracht.

Om de ruimte zo optimaal te gebruiken zijn we in gesprek gegaan met uitvaartvereniging St. Cunera om te kijken of deze ruimte ook gebruikt kon gaan worden als opbaarruimte. Hierop is door de uitvaartvereniging positief gereageerd.

Een aantal weken geleden is de eerste overledene hier opgebaard en het is door de familie als heel positief ervaren.

De opbaarruimte is beschikbaar voor alle gezindten.

De opbaarruimte heeft een eigen opgang, in overleg met de uitvaartvereniging kunt u tijdelijk een sleutel krijgen zodat u zelf uw dierbare kunt bezoeken wanneer u het wenst.

Er is een kleine keuken, met warm en koud water, waar u eventueel ook koffie kunt zetten. Tevens is er een werkblad om uw bloemen te verwerken. Ook is er een toilet aanwezig.

Indien u bij overlijden gebruik wilt maken van deze ruimte, neem dan contact op met de uitvaartvereniging of met het secretariaat van onze parochie.

Namens de Cunera commissie

Piet Ettes