Westfries Mannenkoor: we mogen weer

Zingen. Gezamenlijk optreden met gemengd koor Daniël de Lange uit de Zaanstreek. Nadat de dirigenten van beide koren, Frank de Ruyter en Bas Halsema, groen licht gaven klonk er luid gejuich onder de leden. We mogen weer. De muzikale ondersteuning is van Hans Weenink die beide koren begeleidt. Met groot enthousiasme is een prachtig programma door beide koren ingestudeerd. Bijvoorbeeld het bekende Slavenkoor van Verdi die gezamenlijk wordt uitgevoerd. Ook van romantisch tot ingetogen en krachtig en groots. Voordat Corona vat kreeg op Nederland is in het Zaantheater door beide koren al een door publiek zeer gewaardeerd optreden verzorgd. Nu de return in Wognum.

Locatie: Hieronymuskerk, Kerkweg 1

Datum: zondag 27 maart

Aanvang: 15.00 uur

Kaarten reserveren via de website: www.westfriesmannenkoor.nl, tel. 0229-243192 of bij de kerk, indien voorradig. Prijs € 15,=, inclusief consumptie en jubileum-CD met alle hoogtepunten van het Westfries Mannenkoor van de laatste 50 jaar.

Kerk open 14.15 uur: Welkom.