Beste parochianen,

Door de Corona pandemie mogen we, evenals vorig jaar, geen avondviering houden tijdens de kerst. Daarom is er besloten om zowel tijdens 1e kerstdag als 2e kerstdag een viering te houden. Maar door de anderhalve meter maatregel zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in onze St. Cunera kerk.

Door het plaatsen van stoelen in de zijbeuken kunnen er nu zo’n 110 parochianen plaats nemen. Door de televisies aan de pilaren is de viering heel goed te volgen. We kunnen jammer genoeg nu niet zeggen: ”Er is genoeg plaats in de herberg“

Helaas moeten we nu over gaan tot het uitgeven van kaarten. Achter in de kerk vindt u weer een lijst waarop u zich kunt inschrijven voor één van de vieringen op 1e of op 2e kerstdag.
De kaarten kunnen afgehaald worden vanaf zondag 19 december na de viering, achter in de kerk.

Indien u niet naar de kerk kunt komen om een plaats te bespreken dan kunt u dit doen, het liefst per mail, naar pamettes@gmail.com met vermelding van uw naam en adres en telefoonnummer en welke viering u wilt bijwonen of als u niet over pc beschikt, telefonisch 0625203951 alleen tussen 18.00 en 19.00 uur.

U kunt dan de kaarten afhalen op het secretariaat dinsdagmorgen 21 december of woensdagochtend 22 december van 9.00 uur tot 12.00 uur.

Ook worden de vieringen via livestream uitgezonden.

Wij als parochiebestuur en medewerkers doen onze best om de vieringen zo veilig mogelijk te laten verlopen, maar eenieder moet wel zijn eigen verantwoordelijkheid nemen.

Mag ik u alvast namens de gehele organisatie een Zalig Kerstfeest toewensen.

Piet Ettes