Uw zoon of dochter zit in of gaat naar het laatste jaar van de basisschool. Er zal een grote stap in het leven gezet worden: de overgang naar de middelbare school, op de leeftijd van de jonge volwassenheid. De kerk sluit hierbij aan door het vieren van het Sacrament van het Vormsel, de voltooiing van Doopsel en Eerste Communie.

Door de coronatijd loopt het nu wat anders en daarom willen we dit project gaan doen met de huidige groep 7 en 8. Als het project gaat lopen zijn dat dus groep 8 van 2021/2022 en de eersteklassers van het voortgezet onderwijs.

Voorbereiding
Het begint met een informatieavond voor u op donderdag 9 september om 19.30 uur in de ontmoetingsruimte in Wognum. Aan de hand van het vormselproject ‘In Vuur en Vlam’ gaan de kinderen onderweg. Het project bestaat uit 7 bijeenkomsten voor de kinderen. Deze zijn wisselend in Wognum en in Nibbixwoud. Voor hulp bij het project (7 bijeenkomsten) wordt een rooster gemaakt.

Kosten
De bijdrage aan het vormseltraject is € 20,00 en kan op de informatieavond betaald worden. Het is o.a. voor knutselmaterialen, bedankjes en de fotograaf.

Tijd
Het project zal starten op dinsdag 21 september met de eerste bijeenkomst voor de vormelingen. De presentatieviering zal dan in oktober zijn en het vormsel zelf in november. Datums volgen zodra deze bekend zijn.
Laat via een mail aan VormselEmmaus@outlook.com weten of je meedoet, voor 1 augustus. Ook als je vragen hebt, mail dan gerust. Het project start vanaf september 2021.
Tot ziens en hopelijk doe je mee met ons project.

Pastor Alvaro Rodriguez
Pastoraal werker Anne-Marie van Straaten
Danielle Smit
Mark Rood