Beste parochianen,
Geïnspireerd door het stukje van Piet Ettes (hij schreef een mooi stukje over de vrijwilligers bij de technische klussen in Nibbixwoud) wil ik u op de hoogte brengen wat er zoal in de laatste maanden in Wognum is gebeurd, en dat er ondanks de corona crisis de werkzaamheden toch (corona proef} door zijn gegaan.
Er zijn 2 tv-schermen geplaatst die gebruikt kunnen worden om foto’s te tonen bij begrafenissen, avondwake en condoleances in onze Kerk. Ik wil graag de groep aan u voorstellen die dit mogelijk hebben gemaakt Cor Laan als leider van de groep, Piet Borst, Jos Kok, Kees Koeman en Hans Fasting, ieder ingeschakeld als bolleboos in zijn vakgebied waarbij opgemerkt moet worden dat Kees Koeman bijna een hele dag in de kruipruimte onder de kerkvloer heeft gelegen om alle bekabeling te bevestigen.
De toiletten bij de ontmoetingsruimte zijn opgeknapt, van de 3 toiletten is er een opgeofferd en ingericht als kast. Ook zijn er onder de vloer voorzieningen aangebracht zodat de PWN voor ons weer een eigen watermeter kon installeren.
Ook daar wil ik u de vrijwilligers graag van noemen. Dat waren Gerard Wittenberg, Gerard Ursem en net vandaag legt Simon van der Gracht er nog de tegelvloertjes in. Bij deze klus was Gerard Witteberg de klos en mocht hij voor de riolering aanpassing onder de vloer kruipen, veel waardering voor het uitvoeren van die rot klus.
Namens u wil ik die vrijwilligers bedanken voor het vele werk dat zij voor de kerk, dus voor ons allen doen.
In de volgende verbinding kom ik weer bij u terug.
Er zijn natuurlijk veel meer vrijwilligers en ook zij verdienen het om in het zonnetje te worden gezet.
Theo Ursem