Zondag 24 januari om 10.00 uur wordt er een oecumenische viering gehouden in de Hiëronymuskerk alsmede in de Protestantse kerk in Wognum. In tegenstelling tot de Protestantse kerk mogen wij in de Hiëronymuskerk wél bezoekers ontvangen (maximaal 30). Daarnaast is in beide kerken de viering via de livestream te volgen. Het thema van de viering is “Blijf in mijn liefde, in verbinding met de ander”. Gelet op de coronamaatregelen is besloten twee gelijke vieringen te houden in beide kerken. Dezelfde lezingen worden voorgelezen en de liturgie draagt hetzelfde thema. In onze kerk gaat Hans van Engen voor. We hebben geen koor, maar Marja Borst speelt een aantal klassieke stukken muziek.

Na de viering in de Hiëronymuskerk wordt aan wandelliefhebbers een Gebedskaart uitgereikt. De route van de wandeling mag iedereen zelf bepalen. Als thema voor gesprek staat er op de Gebedskaart een tekst in het kader van de week van het gebed voor de Eenheid.