Kerststallen en kerstgroepen uit de hele wereld in de Cunerakerk te Nibbixwoud!!!

Dit jaar kan er in de Cunerakerk geen Sinterklaasviering gehouden  worden en ook het Kindje Wiegen kan niet doorgaan vanwege de corona maatregelen.

Waarschijnlijk mogen de kerstvieringen door maximaal dertig personen bezocht worden.

De uitdaging is dan om er toch een positieve wending aan te geven en het plan werd geboren om een kerststallen expositie in onze kerk te houden.

Heeft u thuis een bijzondere stal of groep staan die u wilt laten zien of heeft u er gewoon een mooi verhaal bij en wilt u dit delen: meldt het aan het secretariaat.

email: secretariaat-nibbixwoud@rkemmausparochie.

tel. 0229-571736 (geopend op dinsdag-  en woensdagmorgen).

Wel graag vóór 10 december want dan zullen alle kerststallen opgesteld worden

Ook hebben wij Jaap en Tineke Meester bereid gevonden om een gedeelte van hun verzameling kerststallen in onze Cunerakerk ten toon te stellen en daar zijn wij heel blij mee.

U bent van harte welkom om deze bijzondere kerststallen te komen bewonderen; uiteraard met inachtneming van de corona maatregelen.

Ook kan iedereen een kerstwens in de kerstboom hangen; achter in de kerk ligt daarvoor schrijfgerei en ook in de Verbinding vindt u een afbeelding waarop u uw wens kunt schrijven.

Natuurlijk kunt u tijdens de openingstijden ook een kaarsje opsteken.

Wilt u buiten de openingstijden met een groepje komen dan is dit mogelijk.

U kunt dan contact opnemen met pastor Álvaro

tel.nr. 06-87375420, email: alvarodriguezluque@gmail.com

De openingstijden zijn:

Zondagmiddag van 14:00 uur tot 16:00 uur

13 december, 20 december, 26 december, 27 december,

3 januari en 10 januari.

Dinsdagochtend van 9:30 uur tot  12:00 uur

15 december, 22 december, 29 december, 5 januari.

Donderdagmiddag van 14:00 uur tot 16:00 uur

17 december, 24 december, 31 december, 7 januari.

Wij rekenen erop dat u 1,5 meter afstand houdt, bij binnenkomst uw handen desinfecteert , een mondkapje draagt (vanaf 13 jaar) en zich aan de looproute houdt.

De entree is gratis maar een vrijwillige bijdrage is natuurlijk van harte welkom.

Wij hopen velen van u te mogen ontmoeten.

De Kerst-werk-groep