Officieel mogen er weer kerkdiensten met bezoekers gehouden worden per 1 juni 2020.

De parochieraad van de  Emmaüsparochie heeft, in overleg met pastor Álvaro, besloten dat de kerkdiensten met bezoekers in beide kerken weer opgestart worden per 1 juli.

Dan hebben wij ruim de tijd om voorbereidingen te treffen om bezoek op veilige wijze plaats te laten vinden.

Dit besluit houdt in dat beide kerkgebouwen in de maand juni elke zondag open blijven van 11:00 tot 12:00 uur voor persoonlijk gebed of het opsteken van een kaarsje.

De Sint Cunerakerk was in de meimaand ook op de woensdagavond open van 19:00 tot 20:00 uur.

Op verzoek blijft in de maand juni de Sint Cunerakerk ook op de woensdagavond van 19:00 tot 20:00 uur open  voor persoonlijk gebed of het opsteken van een kaarsje.

Uiteraard gaan in de maand juni de livestreamvieringen gewoon door vanuit de Hiëronymuskerk.

Houdt ook de website in de gaten. Op pagina NIEUWS wordt het direct vermeld als er iets verandert.

De Verbinding komt weer uit op 25 juni. Daarin worden uiteraard de laatste ontwikkelingen vermeld.