Onze kerk blijft zichtbaar in Coronatijd

Juist nu, in tijden dat we afstand moeten houden van elkaar, zouden onze kerken mensen tot troost kunnen zijn. Maar helaas zijn we genoodzaakt vieringen voor grotere groepen mensen te staken. Wel zijn de Hiëronymuskerk te Wognum en de Cunerakerk te Nibbixwoud elke zondag van 11.00-12.00 uur geopend voor persoonlijk gebed en het opsteken van een kaarsje. Wel blijven we via www.rkemmausparochie.nl/livestream elke zondag om 10.00 uur een live uitzending verzorgen van de eucharistieviering in de Hiëronymuskerk. Ook de protestantse gemeente van het Vierkant zendt elke zondag om 17.00 uur uit via www.rkemmausparochie.nl/livestream. Hieronder vindt u het schema van vieringen uit de Hiëronymuskerk voor de komende tijd:

Zondag 31 mei

10.00 uur Eucharistieviering door pastor Alvaro en pastor Bert Glorie, m.m.v. parochianen van de St. Jans Geboorte te Hoogwoud.

Zondag 7 juni

10.00 uur Eucharistieviering door pastor Alvaro en pastor Bert Glorie, m.m.v. parochianen van de Hiëronymuskerk te Wognum.

Zondag 14 juni

10.00 uur Eucharistieviering door pastor Alvaro en pastor Bert Glorie, m.m.v. parochianen van de Cunerakerk te Nibbixwoud.

Zondag 21 juni

10.00 uur Eucharistieviering door pastor Alvaro en pastor Bert Glorie, m.m.v. parochianen van de St. Victorkerk te Obdam.

Zondag 28 juni

10.00 uur Eucharistieviering door pastor Alvaro en pastor Bert Glorie, m.m.v. parochianen van de Lambertuskerk te De Weere.

17.00 uur viering van de Protestantse kerken.

Mochten er eerder andere algemene instructies komen van de overheid, dan zullen wij ons oude schema van vieringen weer opnemen. De vieringen via livestream worden ook doorgekoppeld naar Sweelinckhof tv.

Vriendelijke groet, Hans van Engen