Herstarten vieringen in de  Emmaüsparochie.

Volgens de instructies van de Rijksoverheid en het bisdom Haarlem mogen de kerken per 1 juni weer vieringen houden met maximaal 30 kerkgangers.

Vanaf 14 juni mogen de kerkbezoekers weer de communie ontvangen.

Vanaf 1 juli a.s. mogen er maximaal 100 bezoekers een viering bijwonen, op gepaste afstand.

De Parochieraad van de Emmausparochie  heeft besloten per 1 juli weer vieringen te houden in beide kerken met bezoekers erbij.

Zo is er voldoende tijd om voorbereidingen te treffen om bezoek op veilige wijze te laten plaats vinden.

Wel zal elke zondag om 10.00 uur de eucharistie worden uitgezonden via Livestream.rkemmausparochie.nl. vanuit de Hiëronymuskerk.

Beide kerken blijven in de maand juni opengesteld op de zondagen

van 11:00 tot 12:00 uur voor persoonlijk gebed of het aansteken van een kaarsje.

Nadere informatie wordt verstrekt via het Parochieblad De Verbinding dat op 25 juni verschijnt en via de website van de Emmaüsparochie.