Vanaf zondag 22 maart 10.00 uur zal er elke zondag een eucharistieviering vanuit de Hiëronymuskerk te Wognum via de Kerk-TV worden uitgezonden. Komende zondag is Pastor Alvaro celebrant. Hans van Engen is lector/koster. Er zal geen koor of cantor aanwezig zijn.

Deze viering is live te volgen via onze website R.K.Emmäus/livestream.

We proberen op andere wijze de vieringen muzikaal te ondersteunen.

Ook in de Goede Week worden er vieringen gehouden die via onze website te volgen zijn. Houdt hiervoor het nieuws op de website in de gaten!!

Voorlopig zijn beide kerkgebouwen in onze parochie elke zondag van 11:00 tot 12:00 uur open voor stil, individueel gebed en eventueel het branden van een kaarsje. Bezoekers worden verzocht zich aan de gestelde instructies te houden.

Op de woensdagavonden zal om 19.00 uur op verzoek van de Raad van Kerken de klok van Hoop en Troost luiden.