Zondag 10 november hadden we de Oecemenische Kerkdienst met elkaar. De kerk zag er heel gezellig uit met zo veel schoenendozen. 38 schoenendozen van de Sint Nicolaasschool, dank! Jullie hebben erg je best gedaan onder begeleiding van Meester Piet Ootes en Meester Gerard Berkhout. Dan 14 schoenendozen van de Hieronymusschool. Ook dank voor jullie inzet. En van nog vele anderen. Het is een geweldige opbrengst van 93 schoenendozen. En wat zullen de kinderen blij zijn in Malawi, Sierra Leone, Togo, Roemenië, Moldavië en de vluchtelingenkampen op de Griekse eilanden. En jullie weten, het streven is landelijk 45.000. We houden jullie op de hoogte!

Oproep!!! Wie wil mij volgend jaar opvolgen, het is een beetje werk (tijdelijk). Mijn tel.nr.: 06-5722 3835. Niet vergeten om te bellen hoor! En……… het is heel leuk om te doen!

Henny

Met een vriendelijke groet namens de Emmausparochie en de Protestantse Diaconie,

Henny Dubbeldam