Iedereen die langs de kerk rijdt, loopt of fietst kijkt automatische naar de torenklok om te kijken hoe laat het is.

De laatste tijd is dan te zien dat het uurwerk aan de buitenkant beschadigd is en, als het donker is, dat veel lichtjes het niet meer doen. Ook de wijzers zijn dan aan één kant niet te zien.

U begrijpt dat wij dit ontzettend graag willen laten herstellen maar daar is een hoogwerker voor nodig en dat is een kostbare zaak.

Daarom hebben wij twee geweldige koopjes aangeboden op de Dorpsveiling van 26 oktober.

Een Spaanse fiësta voor tien personen (5 kavels per 2 personen) en een keer meedraaien in de viering als misdienaar (2 kavels per 2 personen) met natuurlijk van te voren een bijscholing en na de viering nazitten met een drankje en een hapje.

Wij hopen natuurlijk dat er veel geld op deze koopjes wordt geboden en dat iedereen de muntjes in de muntenbuis van de Cunerakerk deponeert zodat wij in 2020 weer een torenklok hebben waarop alle dorpsbewoners en andere passanten de tijd weer goed kunnen zien.